Pinperest

31 Aralık 2015 Perşembe

Abdulhamit Bilici Ne Demek İstedi?

Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya Medine'de vefat etti. Hasan Karakaya sivri dili, girdiği polemikler nedeniyle medya sektöründe pek sevilmeyen bir isimdi. 

Ölümünün ardından onu hayırla ananlar olduğu gibi, arkasından kötü söz söyleyenler de olacaktı nitekim oldu da. Kötü söz söyleyen güruhun içerisinde Fethullah Gülen Fedailerinin olması açıkçası beni hiç şaşırtmadı. 

Burada Tuncay Opcin, Emre Uslu gibi içinde İslamiliğin zerresi olana dahi nefret eden isimlerin yazdıklarını Hasan Karakaya'nın lehine şahitlik olarak kabul etmek lazım. Asıl üzerinde durulması gereken ve zihinsel kodlarını ifşa eden Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Bilici'nin paylaşımı oldu. Hasan Karakaya'nın yazılarından "Bu kış FETÖ ve PKK'nın Son Kışı Olabilir"'in kepsini alıp Hasan Karakaya'nın ölümüne "İBRETLİK" yorumunu yapmasıydı. 

Abdulhamit Bilici, hem tabanına hem de düşmanlarına iki mesaj veriyordu. Ölüm bir sondur ve bizimle uğraşana Allah canını alarak cevap verir. Bilici'nin "İbretlik" paylaşımı sonrasında yeni dönemde, Fethullah Gülen'in Fazlullah Esterabâdî veya Hasan Sabbah'a evrilmesini bekleyebiliriz. (not: Bu konuyu ileride daha detaylı olarak yazmaya çalışacağım. )

1 yorum:

  1. zorlama yorum. arti suizan. ve de cehalet. bizimla degilsin.

    YanıtlaSil